Subjekts guide til Seoul

Verdens nest største by — komprimert for deg.

Seoul regnes med naboprovinsene Incheon og Gyeonggi, som verdens nest største urbane område bak Tokyo, og foran New York. Regionen er med dette hjem til halvparten av Sør-Koreas befolkning, med historie tilbake til år 18. I dag er Sør-Korea en av verdens viktigste finansbyer med verdens mest avanserte infrastruktur og milliardeksport av bil, skip, elektronikk og underholdning, noe som har gitt Sør-Korea verdens 13. største økonomi. Dette kun tiår etter borgerkrigen som drepte 3 millioner av landets innbyggere. Historikerne kaller byen et mirakel.

Subjekts guide til Seoul

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.