Skam-aktuelle Gabrielle til Slottsfjell

– Etter et år borte fra offentligheten er hun snart tilbake med ny musikk, skriver Slottsfjell i en pressemelding.

GABRIELLE TOK NORGE med storm da hun slapp singelen «Ring Meg» i 2011. Låta solgte til ti ganger platina. Da hun fulgte opp med «Bordet», var det ingen tvil – Gabrielle Leithaug var kommet for å bli. Fem av ti albumspor gikk rett inn i rotasjon på landets største radiokanaler, og hun ble Spellemannominert i kategoriene «Årets Hit», «Årets innovatør» og «Årets Nykommer».

– Gabrielle er så mye mer enn et radiofenomen. Med en sterk r&b-aktig vokal, hard elektroniske musikk, fantastiske tekster og en helt unik formidlingsevne, viste hun seg raskt som et friskt og viktig tilskudd til den norske musikkscenen, skriver Slottsfjell.

DET SISTE ÅRET har Gabrielle vært i studio. Første singel, «Vekk meg opp», ventes allerede 27. januar.

SKAM-SUKSESS. På tampen av fjoråret bidro tv-serien Skam til å løfte Gabrielle til nye høyder i Sverige og til dels i Danmark. I Sverige ligger «5 Fine Frøkner» i skrivende stund på 7. plass på Spotifylista, etter å ha vært spilt i en scene hvor karakterene Isak og Even kysser:

SLOTTSFJELL PROGRAM begynner å ta form. Så langt er følgende artister bekreftet:
Amanda Delara
Astrid S
Aurora
Dagny
Hjerteslag
Janove
Julie Bergan
Kaja Gunnufsen
Fagernes Yacht Klubb
G-Eazy (US)
Gabrielle
Loveless
Mac Miller (US)
Philip Emilio
Sigrid
Sushi X Kobe
The Hives (SE)
Tove Lo (SE)
Turbonegro
Veronica Maggio (SE)

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.