Bli nordisk musikkbransjes store helt med Subjekts By:Larm Conference Generator 3000!

Illustrasjon/kollasje
Illustrasjon/kollasje
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.

Bransjefestivalen By:Larm ønsker å være noe mer enn bare en bransjefestival. Men konferanseprogrammet ække akkurat jovialt.

EN TING ER SIKKERT. By:Larms konferanseprogram lyder stilig som bare det! Med The Nordic Music Markets’ mest avanserte vokabular og fancy bruk av både ko:lon og tanke—strek, får de med dette Subjekts gjeveste pris for tittelserier.

Oppvarmingsquiz: Klarer du å gjette om begge, eller ingen, av disse to er ekte By:Larm-seminarer?

1: «New Sessions:
— Superstar Songwriter Secrets and From Local Hero to Global Superstar»

2: «New Nordic Indie:
— Et spillelistesamfunn for uavhengig utgitt musikk fra Skandinavia»

Annonse

Nei, ikke vi heller. Men vi fant ut av det, og begge er faktisk ekte.

PRØV SELV: Nå har du fått god oppvarming og hjelp til neste quiz. Klarer du gjette hvilken av disse som ikke er en reell By:Larm-konferanse?

Prøv også By:Larm Conference Generator 3000 under quizen.

MED SUBJEKTS NYE By:Larm Conference Generator 3000 kan du også bli musikkbransjens store helt. Kick-start ditt eget musikkbransjeseminar PÅ ENGELSK! Klikk på skjermdumpen under for å komme til generatoren på ekstern side.

Prøv Subjekts By:Larm Conference Generator 3000!

Ja til flere musikkbransjekonferanser! Del artikkelen:

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar