Se opp for Robin T

Norsk 23-åring synger vinterdepresjonen inn med sin mørke og solide debutsingel «Nede».

FIKK DU IKKE med deg utsolgte Post Malone i går? Hva gjør vel det, her har du Robin T! Hamargutten bedre kjent som Robin Thorsvik er ikke enda en velkjent stemme, men det er noe kjent ved stemmen likevel: Den høres ut som noe man kan regne med å høre på radioen i 2017.

Hvorfor har han holdt musikken tilbake i så mange år? For hvem vet hva han allerede kunne gjort med flere låter i bagasjen. Festivalen by:Larm i mars hadde hvert fall sett bedre ut med Robin T fra scenekanten, men vi får håpe på neste år.

Før den tid har vi stilt ham en bunke spørsmål.

Hvem er Robin T?
– Robin T er en 23 år gammel pappa, produsent og artist.

Altmuligmann. Hvordan kom «Nede» til?
– Jeg satt i stua og holdt på med en beat, også tenkte jeg at det hadde vært gøy å få med dama for å synge litt, så noen timer senere hadde vi nesten en ferdig sang.

Hvor lenge har du holdt på med musikk?
– Jeg har spilt gitar siden jeg kan huske. Det var først på barneskolen jeg fikk prøve meg på produsering av beats gjennom FL Studio på mamma sin gamle stasjonære PC. Siden den gang har jeg vært litt av og på, men de siste fire-fem årene har jeg jobbet mye med musikken min.

Robin T. på barneskolen?!

Men hva kan du bidra med videre?
– Jeg kan bidra med min egen stil, jeg liker veldig mange forskjellige musikksjangrer noe som gjør at jeg får mye inspirasjon til å lage ny og kreativ musikk.

Musikalske forbilder?
– Kanye West, Dr. dre, Metro Boomin.

Har sammenlikningen med Unge Ferrari og Tomine Harket dukket opp etter låtslippet?
– Haha, ja, jeg har fått høre det litt.

Hva føler du skiller deg ut fra andre i bransjen?
– Det jeg føler skiller meg mest fra andre er vel at jeg produserer, skriver og synger selv.

Konkret, hva betyr en himmel full av blod for deg?
– En forurenset himmel.

Er norsktalende musikk noe du vil satse videre på?
– Ja, jeg vil først og fremst satse på norsktalende musikk, med tanke på at det er mitt morsmål, så da kommer det mest naturlig, men man veit jo aldri hva tiden vil bringe…

Favorittlåt akkurat nå?
– Big sean – Halfway off the balcony.

Kan du beskrive Robin T med tre Emojis?
– ???‍♂️?

Etter at «Nede» har streamet over 210 000 ganger på litt over en måned, forventes det nye digitale bølger snart.
– Den nye singelen er rett rundt hjørnet!