Vinn billetter til Orchestra Baobab på Cosmopolite i kveld

Vi har ventet ti år, siden forrige albumlansering. Nå er Orchestra Baobab på turné med slipp av det etterlengtede albumet «Tribute to Ndiuga Dieng» — i kveld på Cosmopolite i Oslo.

Med subtile, distinktive og multi-etinske tilnærminger til pop-musikken har Orchestra Baobab blitt et av Afrikas mest ikoniske band. Helt siden bandet ble etablert i 1970, har musikken vært en smeltedigel av afro-kubanske rytmer og portugisiske melodier med elementer fra kongolesisk rumba.

Deres musikalske renessanse ble kickstartet i hjemlandet Senegal, som bidro til å gjøre hovedstaden Dakar til en av verdens mest levende musikalske byer. Orchestra Baobab produserte titalls med innspillinger før de splittet på midten av 80-tallet, men det var albumet «Ken Dou Werente» som skulle skape stor internasjonal interesse.

Deres nye album, «Tribute to Ndiuga Dieng» har fått positiv anmeldelse i musikkmagasinet Pitchfork og The Guardian.

Hør: Orchestra Baobab: «Bul Ma Miin»


Vinn billetter

I samarbeid med Cosmopolite Scene deler vi ut to billetter til kveldens konsert i Oslo. Alt du trenger å gjøre er å melde interesse i en mail til post@subjekt.no. En tilfeldig utvalgt vil vinne billetter til seg og sin venn på Cosmopolite i kveld. Konkurransen stenger kl. 16.00, og vinner informeres per e-post like etter.