Vinn billetter til Subjekt sommerfest 2017 med Finnebassen!

Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.

Egenreklame: Bli med oss på et fire timers sommer-cruise i Oslofjorden!

Det er ingen hemmelighet at Subjekt-redaksjonen elsker sommer, fest og båt. Derfor arrangerer vi årets sommerfest på en båt i Oslofjorden med det vi synes er litt av et program. Nå kan du være blant fem heldige vinnere som får ta med seg en venn på sommerfesten gratis.

Ut i Oslofjorden, inn i solnedgangen

Subjekt har leid kulturbåten M/S Bjørvika til et fire timer langt cruise i Oslofjorden fredag 21. juli. Båten rigges opp med alt som skal til for å lage en optimal sommerfest: God lyd, house-DJs og matservering.

Ombordstigningen begynner på ettermiddagen klokken 16.30, og båten er tilbake i havn klokken 21.00 samme kveld. Vi skal ut i Oslofjorden og inn i solnedgangen, med følgende program:

Finnebassen har siden 2012 vært en populær booking på flere av verdens mest anerkjente klubber for elektronisk klubbmusikk. (Foto: Presse.)

Annonse

Finnebassen

På programmet har vi med oss den norske house-sensasjonen Finnebassen. Etter å ha sluppet et av tiårets største norske hits, som «Touching Me», har han blitt et navn på flere av internasjonalt anerkjente konsertlokaler og festivalplakater, fra Ibiza til Melbourne.

Finnebassens «Touching Me» fra 2012 er en av Norges aller største hits, med sine snart 27 millioner avspillinger på Youtube. Låta ble raskt nummer en på Beatports deep house-lister, og var også en radiolandeplage selv i Storbritannia på Pete Tongs program på BBC Radio 1.

Della, Sport7000 og Tonchius

Subjekt tar booking dønn seriøst. Derfor har vi valgt å ha med tre av Oslos dyktige og fremadstormende DJs. I tillegg til Finnebassen har vi med oss Della, Sport7000 og Tonchius, tre navn vi tror du kommer til å høre mer av i årene som kommer.

Kristina «Della» Dunn er «resident DJ» på Jaeger med klubbkonseptet «Dellas Drivhus». (Foto: Presse.)

Della er Kristina Dunns soloprosjekt. Hun er nyvalgt hus-DJ hos Jaeger og en halvpart av den tidligere kritikerfavoritten No Dial Tone. Hun er også en snakkis blant Oslos veteran-DJs som et navn vel verdt å følge med på. Som DJ har Kristina «Della» Dunn stått på plakater på anerkjent klubber internasjonalt, som CultureBox i København og Zur Wilden Renate i Berlin, sammen med internasjonalt anerkjente house-stjerner som Maya Jane Coles og Seven Davis Jr. Hennes egne utgivelser er spilt på radiostasjoner som BBC Radio 1.

Andreas «Sport7000» Mallaug er designstudent ved KHiO, «gutteromsprodusent» og DJ.

Andreas Mallaug, også kjent som Sport7000, er et nytt navn i Oslos klubbscene, men det er kanskje ikke så rart. Som 20-åring er han så vidt gammel nok til å komme inn på klubbene, men til tross for det har han spilt på anerkjente klubber som The Villa og Skippergata allerede. Subjekt spår også en lys produsentfremtid for Mallaug, som smått har begynt å publisere sine egne house- og technoproduksjoner på en foreløpig relativt hemmeligholdt SoundCloud-profil. Der venter hans høykvalitets-produksjoner på å bli oppdaget.

Tonje «Tonchius» Sma er lidenskapelig og engasjert til klubbmusikken, noe som gjenspeiles i at hun kun spiller med vinylplater.

Tonchius, hvis egentlige navn er Tonje Sma, har på kort tid overbevist veteran-DJs om sin vei inn i den undergrunne klubbscenen med sin kresne, men kvalitetsbevisste smak på house og techno. Håndvalgte er de også, for Tonchius spiller kun på vinyl, en gjenspeiling av hennes lidenskap for musikk. For Tonchius gjelder ikke bare sjanger og framføring, men også samspillet med publikum. På Subjekts sommerfest skal du på denne måten få delta i hennes DJ-sett. I tillegg har hun en fet release på det Berlin-baserte labelet LowMoneyMusicLove.

Praktisk informasjon

Den fire timer lange ferden går ut i Oslofjorden fredag 21. juli fra klokken fem til ni på kvelden. Oppmøtested er Vippetangen, nærmere bestemt Akershusstranda 23, for ombordstigning fra klokken 16.30.

Subjekt har leid kulturbåten M/S Bjørvika, en båt som rommer 250 personer. Der vil det være mat- og barservering ombord.

Aldersgrensen er 18 år, og billettprisen er 300,-.

Kulturbåten M/S Bjørvika rommer 250 personer og har både et innendørs plan og et dekk på 300 kvadratmeter per plan.                                                                                                                                                                  ‘
Kulturbåten M/S Bjørvika har to plan med et gulvareal på 300 kvadratmeter per etasje.                                                                                                                                                                         ‘

Vinn billetter!

Subjekts sommerfest er særlig ment for Subjekts trofaste lesere, partnere og venner. Derfor deler vi ut ti billetter fordelt på fem vinnere som får ta med seg hver sinn venn på Subjekt sommerfest 2017.

Konkurransevilkårene er enkle. Tagg vennen du ønsker å ha med deg på båtfesten i vårt Facebook-innlegg HER. I tillegg må du like Subjekts side på Facebook og melde deg på Subjekts nyhetsbrev. (Vi plager deg sjeldent). Konkurransen avsluttes mandag 10. juli kl. 16.00. Vinnere vil trekkes og kontaktes innen mandag 10. juli klokken 17.00.

Under 100 billetter igjen

Dessverre kan ikke alle vinne billetter. Men for øyeblikket er det fortsatt billetter igjen til salgs! Arrangementet vil bli utsolgt, så førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Betaling foregår via Vipps: Velg «Kjøp noe» i appen, og skriv inn nummeret 23733. Velg din billettype og antall, og merk betalingen med navn(ene) som billetten(e) skal gjelde. Perfektum Partisipp, som gir ut Subjekt, vil motta betalingen.

Subjekt sommerfest 2017 er sponset av Red Bull Music. Facebook-arrangement her.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar