De beste bildene fra torsdag på Øya

Subjekts fotograf Ola Flåten rapporterer.

Hva synes du selv om bildene?

– Hmm, kanskje litt generiske. Forbanna finvær! Alle smilte og oppførte seg som folk. Men heldigvis er det bedre og viktigere at folk har det fint på konsert (meg selv inkludert) enn å sitte igjen med en artsy bildeserie.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.