De beste bildene fra den avsluttende dagen på Øya

Øyafestivalen 2017 er historie. Men Subjekts fotograf Ola Flåten har dokumentert de ærligste øyeblikkene fra den, slik at du kan mimre.

Store mengder nedbør skulle både åpne og avslutte årets Øyafestivalen i Tøyenparken. Men det hindret i hvert fall ikke oss fra å være der, selv om — la oss være ærlige — det utvilsomt dro ned på stemningen. Det gjør ikke nødvendigvis bildene noe dårligere.

Subjekts fotograf Ola Flåten har dokumentert tre av dagene på Øyafestivalen. Se bildene fra torsdagen her, fredagen her og lørdagen under.

Alle foto: Ola Flåten.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.