Helene sjekker tempen på Way Out West i en portabel sauna fordi at hvorfor ikke

Se videoreportasje fra festivalen vi ikke visste at prøvde å være alkoholfri.

Den norske kirke møter leirskole møter russetreff møter kulturelite. Way Out West-ingrediensene resulterer i jævla god stemning. Subjekt har sjekket tempen i en portabel sauna, fordi at hvorfor ikke, egentlig:

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.