Sponset innhold

Vinn billetter til Romjulsfestivalen!

For mange hovedstadsinnbyggere har Romjulsfestivalen blitt en romjulstradisjon. I år er Subjekt med å presentere programmet, og da har vi så klart forhandlet oss frem til et maksimalt antall billetter å dele med våre lesere. (Foto: Subjekt.)
For mange hovedstadsinnbyggere har Romjulsfestivalen blitt en romjulstradisjon. I år er Subjekt med å presentere programmet, og da har vi så klart forhandlet oss frem til et maksimalt antall billetter å dele med våre lesere. (Foto: Subjekt.)
For mange hovedstadsinnbyggere har Romjulsfestivalen blitt en romjulstradisjon. I år er Subjekt med å presentere programmet, og da har vi så klart forhandlet oss frem til et maksimalt antall billetter å dele med våre lesere.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er For mange hovedstadsinnbyggere har Romjulsfestivalen blitt en romjulstradisjon. I år er Subjekt med å presentere programmet, og da har vi så klart forhandlet oss frem til et maksimalt antall billetter å dele med våre lesere.

I år er Subjekt mediepartner for Romjulsfestivalen på Jaeger i Oslo: En klubbmusikkfestival på én venue, som i en liten årrekke har gitt hovedstadsinnbyggerne et pusterom fra de langdrøyde og intime familieselskapene i dagene mellom julaften og nyttårsaften.

Fullt program

Programmet løper over seks kvelder, fra 25. til 30. desember, på Jaegers klubb i to etasjer. Tradisjon tro kommer det til å bli fullt trøkk, med både nye og gamle DJs, og et klubbmusikalsk mangfold: Fra boogie til techno, for å si det enkelt.

Subjekt har også boltret til seg en egen kveld på programmet, torsdag 28. desember, og kalt det Subjekts Romjulsrave. Det Resident Advisor kaller for en av verdens aller beste DJs, Dax J, skal spille, etter klubbkonseptet The Voids Jokke og Fredrik Bekkåsen. Det blir sjukt.

(Klikk på de respektive dagene for å komme til Facebook-event med mer informasjon.)

Annonse

Mandag 25/12 (første juledag): Untzdag med Øyvind Morken i Disko’n.

Tirsdag 26/12 (andre juledag): Boogienetter i hele huset! Med DJs: DJ Dust, Fredfades, Luke Jaywalker, Daniel Gude, Herr R, Dirty Hans , Rude Lead, Hele Fitta, Larry Levanger, J Ramm

Onsdag 27/12 (“tredje juledag”): Skranglejazz JUL i hele huset med gjest: Mark E.

Torsdag 28/12 (“fjerde juledag”): Subjekt Romjulsrave med Dax JJokke og Fredrik Bekkaasen i Disko’n, og Karina (The Zoo Project), Tonchius og Vari Loves i stua.

Fredag 29/12 (“femte juledag”): Romjulskonsert med Svømmebasseng, etterfulgt av Leo Wölfel i Disko’n. Stua: Solaris og Tod Louie (DGS), IvayloDavidow og Jeff Niels.

Lørdag 30/12 (“sjette juledag”): Jøger på Jægers Romjuls-Reggae Bashment. Jan Steigen og venner i stua!

Bonus:

Søndag 31/12 (nyttårsaften): Nyttårsfest med g-HA & Olanskii i Disko’n, og Nightflight residents og gjester i stua, med: Emma Louise, Trond og MC Kaman(tidlig sett).

Vinn billetter!

Alt du trenger å gjøre er å like Subjekt på Facebook HER, før du sender oss en mail med informasjon om hvilken dag du ønsker å komme på Romjulsfestivalen. Mange heldige vinnere vil vinne billetter til seg + 1, altså med mulighet for å ta med seg en venn.

Romjulsfestivalen på Jaeger har 20 års aldersgrense.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar