For mange hovedstadsinnbyggere har Romjulsfestivalen blitt en romjulstradisjon. I år er Subjekt med å presentere programmet, og da har vi så klart forhandlet oss frem til et maksimalt antall billetter å dele med våre lesere. (Foto: Subjekt.)
Sponset innhold

Vinn billetter til Romjulsfestivalen!

For mange hovedstadsinnbyggere har Romjulsfestivalen blitt en romjulstradisjon. I år er Subjekt med å presentere programmet, og da har vi så klart forhandlet oss frem til et maksimalt antall billetter å dele med våre lesere.
Saken er For mange hovedstadsinnbyggere har Romjulsfestivalen blitt en romjulstradisjon. I år er Subjekt med å presentere programmet, og da har vi så klart forhandlet oss frem til et maksimalt antall billetter å dele med våre lesere.

I år er Subjekt mediepartner for Romjulsfestivalen på Jaeger i Oslo: En klubbmusikkfestival på én venue, som i en liten årrekke har gitt hovedstadsinnbyggerne et pusterom fra de langdrøyde og intime familieselskapene i dagene mellom julaften og nyttårsaften.

Fullt program

Programmet løper over seks kvelder, fra 25. til 30. desember, på Jaegers klubb i to etasjer. Tradisjon tro kommer det til å bli fullt trøkk, med både nye og gamle DJs, og et klubbmusikalsk mangfold: Fra boogie til techno, for å si det enkelt.

Subjekt har også boltret til seg en egen kveld på programmet, torsdag 28. desember, og kalt det Subjekts Romjulsrave. Det Resident Advisor kaller for en av verdens aller beste DJs, Dax J, skal spille, etter klubbkonseptet The Voids Jokke og Fredrik Bekkåsen. Det blir sjukt.

(Klikk på de respektive dagene for å komme til Facebook-event med mer informasjon.)

Mandag 25/12 (første juledag): Untzdag med Øyvind Morken i Disko’n.

Tirsdag 26/12 (andre juledag): Boogienetter i hele huset! Med DJs: DJ Dust, Fredfades, Luke Jaywalker, Daniel Gude, Herr R, Dirty Hans , Rude Lead, Hele Fitta, Larry Levanger, J Ramm

Onsdag 27/12 («tredje juledag»): Skranglejazz JUL i hele huset med gjest: Mark E.

Torsdag 28/12 («fjerde juledag»): Subjekt Romjulsrave med Dax JJokke og Fredrik Bekkaasen i Disko’n, og Karina (The Zoo Project), Tonchius og Vari Loves i stua.

Fredag 29/12 («femte juledag»): Romjulskonsert med Svømmebasseng, etterfulgt av Leo Wölfel i Disko’n. Stua: Solaris og Tod Louie (DGS), IvayloDavidow og Jeff Niels.

Lørdag 30/12 («sjette juledag»): Jøger på Jægers Romjuls-Reggae Bashment. Jan Steigen og venner i stua!

Bonus:

Søndag 31/12 (nyttårsaften): Nyttårsfest med g-HA & Olanskii i Disko’n, og Nightflight residents og gjester i stua, med: Emma Louise, Trond og MC Kaman(tidlig sett).

Vinn billetter!

Alt du trenger å gjøre er å like Subjekt på Facebook HER, før du sender oss en mail med informasjon om hvilken dag du ønsker å komme på Romjulsfestivalen. Mange heldige vinnere vil vinne billetter til seg + 1, altså med mulighet for å ta med seg en venn.

Romjulsfestivalen på Jaeger har 20 års aldersgrense.