Vinn billetter!

Vinn billetter til Subjekt Sommerfest 2018!

Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.

Egenreklame: Det er under 100 billetter igjen til årets kuleste sommerfest, men ti heldige Subjekt-lesere kan vinne gratisbilletter til årets fire timer lange fjordcruise med Bjørn Torske, Charlotte Bendiks og Uteklubb.

Det er ingen hemmelighet at vi i Subjekt elsker sommer, fest og båt. Derfor arrangerer vi årets sommerfest på en båt, som i fjor, med noen av de mest spennende navnene innenfor norsk, elektronisk musikk.

Fredag 6. juli inviterer vi, i samarbeid med Red Bull Music, til båtfest på M/S Bjørvika med albumaktuelle Bjørn Torske, stjerneskuddet Charlotte Bendiks og open air-entusiastene Uteklubb.

Båtens kapasitet er 250, og nå gjenstår under 100 billetter.

Bilde fra Subjekt Sommerfest 2017. (Foto: Even Brekke.)

Vinn billetter!

Subjekts sommerfest er særlig ment for Subjekts trofaste lesere, partnere og venner. Derfor deler vi ut ti billetter fordelt på fem heldige Subjekt-lesere som får ta med seg hver sinn venn på Subjekt sommerfest 2018.

Annonse

Konkurransevilkårene er enkle: Tagg vennen du ønsker å ha med deg på båtfesten i vårt Facebook-innlegg HER.

I tillegg må du like Subjekts side på Facebook og melde deg på Subjekts sjeldne nyhetsbrev. Vinnere annonseres i samme Facebooktråd innen mandag 2. juli kl. 12.00.

Under 100 billetter igjen

Billettene går unna, og i fjor ble sommerfesten utsolgt på forhåndssalg. Den eneste måten å sikre seg plass, er ved å kjøpe en billett. Det blir stadig vanskeligere å si nei: Yr.no melder 30 grader og strålende sol!

Betaling via Vipps til 23733.

· Åpne Vipps
· Velg «Betal» (ikke «Vipps en venn»)
· Tast inn Subjekt eller 23733
· Velg billetter
· Velg din billettype og antall.

Begrenset antall billetter. Merk betalingen med navn(ene) som billetten(e) skal gjelde.

Plakat for årets Subjekt Sommerfest 2018.

Praktisk informasjon

Sommerfesten markerer også sesongavslutningen for Subjekt og Red Bull Music-samarbeidet Subjekt Sets – som strømmer Bjørn Torske og Charlotte Bendiks sine DJ-sett live. Det vil altså være kameraer til stede på båten – smil 😀

Oppmøte: Akershusstranda 23 (Vippetangen)

Dørene åpner kl. 16.00, båtens avgang er kl. 17.00.

Tilbakekomst kl. 21.00.

Bar og servering om bord.

Facebook-arrangement HER.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar