Vinn billetter!

Vinn billetter til Subjekt Sommerfest 2018!

Egenreklame: Det er under 100 billetter igjen til årets kuleste sommerfest, men ti heldige Subjekt-lesere kan vinne gratisbilletter til årets fire timer lange fjordcruise med Bjørn Torske, Charlotte Bendiks og Uteklubb.

Det er ingen hemmelighet at vi i Subjekt elsker sommer, fest og båt. Derfor arrangerer vi årets sommerfest på en båt, som i fjor, med noen av de mest spennende navnene innenfor norsk, elektronisk musikk.

Fredag 6. juli inviterer vi, i samarbeid med Red Bull Music, til båtfest på M/S Bjørvika med albumaktuelle Bjørn Torske, stjerneskuddet Charlotte Bendiks og open air-entusiastene Uteklubb.

Båtens kapasitet er 250, og nå gjenstår under 100 billetter.

Bilde fra Subjekt Sommerfest 2017. (Foto: Even Brekke.)

Vinn billetter!

Subjekts sommerfest er særlig ment for Subjekts trofaste lesere, partnere og venner. Derfor deler vi ut ti billetter fordelt på fem heldige Subjekt-lesere som får ta med seg hver sinn venn på Subjekt sommerfest 2018.

Konkurransevilkårene er enkle: Tagg vennen du ønsker å ha med deg på båtfesten i vårt Facebook-innlegg HER.

I tillegg må du like Subjekts side på Facebook og melde deg på Subjekts sjeldne nyhetsbrev. Vinnere annonseres i samme Facebooktråd innen mandag 2. juli kl. 12.00.

Under 100 billetter igjen

Billettene går unna, og i fjor ble sommerfesten utsolgt på forhåndssalg. Den eneste måten å sikre seg plass, er ved å kjøpe en billett. Det blir stadig vanskeligere å si nei: Yr.no melder 30 grader og strålende sol!

Betaling via Vipps til 23733.

· Åpne Vipps
· Velg «Betal» (ikke «Vipps en venn»)
· Tast inn Subjekt eller 23733
· Velg billetter
· Velg din billettype og antall.

Begrenset antall billetter. Merk betalingen med navn(ene) som billetten(e) skal gjelde.

Plakat for årets Subjekt Sommerfest 2018.

Praktisk informasjon

Sommerfesten markerer også sesongavslutningen for Subjekt og Red Bull Music-samarbeidet Subjekt Sets – som strømmer Bjørn Torske og Charlotte Bendiks sine DJ-sett live. Det vil altså være kameraer til stede på båten – smil 😀

Oppmøte: Akershusstranda 23 (Vippetangen)

Dørene åpner kl. 16.00, båtens avgang er kl. 17.00.

Tilbakekomst kl. 21.00.

Bar og servering om bord.

Facebook-arrangement HER.