Subjekt på Sommerøya

Den norske DJ-en med to plateselskaper i Berlin

Vi huket tak i Beth Lydi på Sommerøya.

Hun ler når hun forteller at hun ble bitt av den elektroniske musikkbasillen etter et studieopphold i Berlin. Har det blitt en så klassisk historie?

For noen er den dog mer suksessfull. Norske Beth Lydi har klassisk musikk-bakgrunn med piano og fiolin i oppveksten, men driver nå to plateselskaper, i tillegg til å produsere og spille elektronisk musikk.

Musikalsk befinner hun seg et sted mellom techno og tech-house, og på Sommerøya leverte hun et sett som mange sent vil glemme. Vi møtte henne før hun gikk på techno-scenen.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.