Subjektprisen 2018

Nå kan du nominere til Subjektprisen 2018

For første gang i år, vil Subjekt hedre de vi mener er de viktigste bidragsyterne til ungt norsk kulturliv, med vår egne prisutdeling i Oslo neste måned. Nå åpner vi for nominasjoner fra våre lesere.

Årets utstilling. Årets kunstner. Årets galleri/museum. Årets musikkutgivelse. Årets artist. Årets klubb. Årets klubbkonsept. Årets stemme.

I desember skal vi hedre og løfte frem vinnerne av Subjektprisen 2018 – de vi mener har vært de viktigste bidragsyterne til den norske kunst- og musikkscenen, samt offentligheten, det inneværende året.

For å kunne dele ut prisen innen nyttår, har vi valgt å kalle Subjektåret for desember til november. Man kan eksempelvis nominere en utgivelse som ble lansert i desember 2017.

De fleste nominasjoner er allerede vurdert og gjort rede for, internt i Subjekts redaksjonelle jury. Men i denne nominasjonsrunden vil Subjekts lesere kunne nominere minst én kandidat til de åtte respektive kategoriene. Den endelige nominasjonslisten lanseres på Subjekt.no gjennom neste uke.

Skjemaet stenger fredag 23. november kl. 16.00!

Fra mandag 26. november til lørdag 1. desember lanseres nominasjonslistene for de åtte forskjellige kategoriene, og med mulighet til å stemme, frem til og med fredag 7. desember. Prisen deles ut på Jaeger i Oslo i desember.

Subjekts heder og ære ligger i nominasjonene og de publiserte nominasjonsgrunnlagene. Herfra er det opp til Subjekts lesere å kåre vinnerne av Subjektprisene 2018.

Nyheter