André Bratten, BHK, Frida Sarto og Cosmo Kessler spiller på årets utgave av Subjekt Sommerfest på M/S Bjørvika 2. august.
Siste sjanse!

Subjekt sommerfest 2019 er utsolgt

For tredje året på rad, inviterer vi til sommerfest i Oslofjorden. Nå er siste mulighet for å sikre deg en plass på båten. (Redigert: Sommerfesten er nå utsolgt.)
Saken er Subjekt Sommerfest arrangeres for tredje gang på kulturbåten M/S Bjørvika. Den fire timer lange festen tar ut i Oslofjorden og inn i solnedgangen 2. august.

Hva har Bjørn Torske, Finnebassen, Charlotte Bendiks og Uteklubb til felles?

De har alle spilt på Subjekt Sommerfest, en fire timer lang båtfest på kulturbåten M/S Bjørvika.

I år blir intet unntak: 2. august inviterer vi til årets technocruise med den norske disco- og technoveteranen André Bratten (DJ-sett) som headliner.

Ferden, som går ut i Oslofjorden og inn i solnedgangen, rekker mer. BHK, Frida Sarto og Cosmo Kessler, som gjør hver sine kometkarrierer, trer også om bord for å runde av sommeren med Subjekts glade lesere og dansere.

Bilde fra Subjekt Sommerfest 2018. (Foto: Philip Syse.)

Praktisk informasjon

NB: Adresseendring!

· Oppmøte på Operakaia/Sukkerbiten (bak Operaen) senest kl. 16.30. 
Møt opp i god tid!

· Båten forlater kai 2. august kl. 17.00 og vender tilbake til samme sted kl. 21.00.

· Bar og servering om bord.

· 

Aldersgrense 18 år.

· Meld deg som «skal»/«interessert» på Facebook-eventet vårt her for løpende oppdateringer.

Billetter

Svært få billetter igjen!

· Early birds-billett: 200,- (UTSOLGT!)

· Ordinær billett: 300,- (SNART UTSOLGT!)

· Betaling via Vipps til 23733/Subjekt.

· I Vipps-appen må du velge «Kjøp og betal», ikke «Send penger». 

Velg din billettype og antall. Begrenset antall billetter. Merk betalingen med navn(ene) som billetten(e) skal gjelde. Når du har kjøpt billett, skrives navnet opp på en gjesteliste. Husk gyldig legitimasjon ved påstigning, som fungerer som din billett.

Både i 2017 og i 2018 ble arrangementet utsolgt i god tid i forveien. Vær tidlig ute for å sikre deg en plass på båten!

André Bratten headliner årets sommerfest. Før ham spiller også BHK, Frida Sarto og Cosmo Kessler. (Foto: Presse.)André Bratten (DJ-sett)

I sommer kom André Brattens nye album, «Pax Americana», til strålende kritikker. Denne gangen er musikken preget av hans flytting fra sentrum til suburbia, og hans bruk av gammelt analogt utstyr.

Bratten debuterte i 2013 med skiven «Be a Man You Ant», og har siden vært en sentral kraft i norsk elektronika og house, med minst én fot i den såkalte Oslo-discoen. To år senere kom oppfølgeren «Gode» og EP-en «Math Ilium Ion».

 I august inntar han Øyafestivalen med live-gig, men først Subjekt Sommerfest med et av sine aller første DJ-sett som albumaktuell i 2019.

Bendik Hovik Kjeldsberg debuterer under DJ-pseudonymet/-akronymet BHK under Subjekt Sommerfest 2019. (Foto: Presse.)BHK

Kjært barn har mange navnevarianter. Bendik Hovik Kjeldsberg (som han heter som trommis) er kanskje minst like kjent som Bendik HK (som han heter når han spiller live). Nå skiller han disse prosjektene fra sitt etterspurte virke bak DJ-spakene, som BHK.

Hovik Kjeldsberg har spilt trommer siden han var fem, spilt både fremst og bakerst i bandet siden. Da han i 2017 endelig lanserte sitt elektroniske pseudonym, imponerte han samtlige kritikere med sin akselererende techno. Vi vet ikke helt hva det betyr, men han digger bil, og det lyder både progressivt og ambient uten å vise til disse sjangrene for fullt. Han er i alle fall morsom på Instagram.

Meld deg som «skal»/«interessert» på Facebook-eventet vårt her for løpende oppdateringer.