fbpx
Oslo arkitekturtriennale, her representert ved sine fire kuratorer, har «degrowth» som overordnet tema. Det er et overambisiøst prosjekt som triennalens egne bokutgivelse, en science fiction-roman, er et mesterlig eksempel på: De kritiserer kapitalismen kraftig, ønsker et ideologisk paradigmeskifte og moraliserer sitt eget felt, helt uten å komme med et eneste løsningsforslag på programmet, skriver Danby Choi og Erle W. Austrheim.
Kjedelig kapitalismekritikk

Oslo arkitekturtriennales slagferdige ideologi faller på grus i møte med den løsningsorienterte arkitekturen

De vil avvikle kapitalismen og moralisere sitt eget felt, men noe løsningsforslag har de bare ikke. Triennalen reduserer dessverre arkitekturens naturlig briljante løsningsorientasjon med sin slagferdige ideologi og sine trange visjoner.
Bli abonnent for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
3 uker for 3 kroner! Deretter 145,–
✓ Ink. mva.
✓ Ingen bindingstid.
✓ Betal med kort
× Betal med faktura
✓ 40% studentrabatt
Årlig
Et helt år til 950,–! Deretter 1.450,–
Billigst på sikt! Spar 20%
✓ Ink. mva.
✓ Ingen bindingstid.
✓ Betal med kort
✓ Betal med faktura
✓ 40% studentrabatt
Årlig
Tre brukere til 3.900,–!
✓ Ink. mva.
✓ Ingen bindingstid.
✓ Betal med kort
✓ Betal med faktura
× 40% studentrabatt