Subjekt + 1 er et nytt fordelsprogram fra Subjekt Pluss og lanseres i sin helhet sakte, men sikkert gjennom året.
Subjekt + 1

Subjekt + 1 er fordelsprogrammet for deg med god smak

I samarbeid med Subjekts kommersielle tredjeparter, skal vi tilby våre abonnenter et fordelsprogram uten like. Subjekt + 1 er støttet av Kulturrådets seksjon for kreativ næring.
Saken er Subjekt lanserer fordelsprogram for abonnenter.

Hei, bloggen!

Subjekt er i stadig utvikling, og i rekken av idéer som står i kø for å lanseres, er det endelig tur for fordelsprogrammet fra Subjekt Pluss.

Subjekt + 1 skal få deg ut i Norges blomstrende kulturliv med tredjepartsgoder du faktisk kommer til å like.

Med Subjekt Pluss-abonnement får du ikke bare tilgang til eksklusivt innhold bak betalingsmur. Du blir bidragsyter til kritisk og uavhengig kulturjournalistikk, og vil dessuten være prioritert på alle Subjekt-arrangementer. Nå får du også fordeler fra Subjekts tredjeparter, håndplukket for deg som leser oss.

Subjekt + 1 er helt enkelt et fordelsprogram for deg med god smak. I vår takknemlighet overfor deg som abonnent, jobber Subjekts markedsavdeling året rundt med å takke deg på denne måten.

Denne måneden inviterer vi til gratis kinovisning av «Parasitt» i samarbeid med Arthaus og Vega Scene. For å benytte deg av goden, må du altså først være Subjekt Pluss-abonnent. Videre er det bare å abonnere – og å glede seg. Du er tross alt Subjekts «+ 1»!

Subjekt + 1 er støttet av Kulturrådets satsing på kreativ næring og lanseres i sin helhet gjennom året.

Tusen takk og bare hyggelig!