Ryktene florerer

Mister sine trofaste fans: Kavehs sju steg ned fra toppen

«Han var Grünerløkkas stolthet, og senere et håp for norsk rap. Men Kaveh byttet språk, stil og plateselskaper som en konge, før han havnet i beef, ble stille, mistet lyttere og tok mageplask med «fuck jøder»-oppstøtet tidligere i sommer. Blant annet», skrev Subjekts musikkjournalist i 2018. Saken ble først publisert 10. juli 2018. (Foto: Kim Erlandsen/NRK P3.)
«Han var Grünerløkkas stolthet, og senere et håp for norsk rap. Men Kaveh byttet språk, stil og plateselskaper som en konge, før han havnet i beef, ble stille, mistet lyttere og tok mageplask med «fuck jøder»-oppstøtet tidligere i sommer. Blant annet», skrev Subjekts musikkjournalist i 2018. Saken ble først publisert 10. juli 2018. (Foto: Kim Erlandsen/NRK P3.)
Et norsk rap-håp til den grad at P3 lagde tv-serien «Sju steg mot toppen» om ham. Så fulgte drøye kontroverser som førte til at rapperen tok alle stegene ned igjen. Slik skjedde det.
Du må være abonnent for å lese artikkelen. Riv betalingsmuren én gang for alle!
Månedlig
3,–
Deretter kun kr. 245,–/mnd.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
Halvårlig
725,–
Spar 50% nå!
Deretter kun kr. 1.450,–/halvår.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
Årlig
1.950,–
Deretter kun kr. 2.450,–/år.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar