Bli abonnent til lanseringspris

Subjekt Pluss øker prisene med 65 prosent. Unngå prisøkningen ved å bli abonnent nå

Som abonnent blir du blant annet prioritert på Subjekts arrangementer. Her fra da Subjekt.no feiret ett år med fest på Røverstaden i Oslo. (Foto: Jonathan Vivaas Kise.)
Som abonnent blir du blant annet prioritert på Subjekts arrangementer. Her fra da Subjekt.no feiret ett år med fest på Røverstaden i Oslo. (Foto: Jonathan Vivaas Kise.)
Så billig som nå blir det aldri igjen.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Mandag 1. juni øker prisene på Subjekt Pluss.

Med Subjekt Pluss-abonnement får du ikke bare tilgang til eksklusivt innhold bak «betalingsmur».

Du blir bidragsyter til kritisk og uavhengig kulturjournalistikk, og vil dessuten være prioritert på alle Subjekt-arrangementer.

Nå får du også fordeler fra Subjekts tredjeparter, håndplukket for deg som leser oss, gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Har du vurdert å tegne abonnement? Nå er tiden inne for å handle, for så billig som nå blir det aldri igjen.

Annonse

Cut the crap: Bli abonnent nå

500 abonnenter

Etter snart ti måneder med eksponentiell vekst, regner Subjekt Pluss med å nå milepælen 500 abonnenter innen denne uken.

Våre første – og vanskeligste – abonnenter betyr svært mye for oss. Derfor feirer vi de 500 første abonnentene med Subjekt Pluss til lanseringspris. Hvis du ikke er blant de som abonnerer helt enda, bør du slå til nå for å være med i billigklubben. Du kommer ikke til å angre!

Øker prisene

Frem til og med 31. mai, får du Subjekt Pluss til 75 kroner i måneden. Fra og med 1. juni øker vi prisen for nye abonnenter til kroner 125.

Med årsabonnement sparer du dessuten 15 prosent, og som student får du ytterligere 40 prosent rabatt. Disse rabattbetingelsene endres også fra og med 1. juni.

Abonnenter beholder prisen

Og ja, selvfølgelig: De som tegner abonnement innen mai, vil beholde de gjeldende abonnementsbetingelsene inn i all overskuelig fremtid.

Bli abonnent nå, så vil vi huske deg som en av våre 500 første abonnenter!

Det er med andre ord ingenting å vente på: Bli abonnent.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar