Som abonnent blir du blant annet prioritert på Subjekts arrangementer. Her fra da Subjekt.no feiret ett år med fest på Røverstaden i Oslo. (Foto: Jonathan Vivaas Kise.)
Bli abonnent til lanseringspris

Subjekt Pluss øker prisene med 65 prosent. Unngå prisøkningen ved å bli abonnent nå

Så billig som nå blir det aldri igjen.
Saken er Mandag 1. juni øker prisene på Subjekt Pluss.

Med Subjekt Pluss-abonnement får du ikke bare tilgang til eksklusivt innhold bak «betalingsmur».

Du blir bidragsyter til kritisk og uavhengig kulturjournalistikk, og vil dessuten være prioritert på alle Subjekt-arrangementer.

Nå får du også fordeler fra Subjekts tredjeparter, håndplukket for deg som leser oss, gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Har du vurdert å tegne abonnement? Nå er tiden inne for å handle, for så billig som nå blir det aldri igjen.

Cut the crap: Bli abonnent nå

500 abonnenter

Etter snart ti måneder med eksponentiell vekst, regner Subjekt Pluss med å nå milepælen 500 abonnenter innen denne uken.

Våre første – og vanskeligste – abonnenter betyr svært mye for oss. Derfor feirer vi de 500 første abonnentene med Subjekt Pluss til lanseringspris. Hvis du ikke er blant de som abonnerer helt enda, bør du slå til nå for å være med i billigklubben. Du kommer ikke til å angre!

Øker prisene

Frem til og med 31. mai, får du Subjekt Pluss til 75 kroner i måneden. Fra og med 1. juni øker vi prisen for nye abonnenter til kroner 125.

Med årsabonnement sparer du dessuten 15 prosent, og som student får du ytterligere 40 prosent rabatt. Disse rabattbetingelsene endres også fra og med 1. juni.

Abonnenter beholder prisen

Og ja, selvfølgelig: De som tegner abonnement innen mai, vil beholde de gjeldende abonnementsbetingelsene inn i all overskuelig fremtid.

Bli abonnent nå, så vil vi huske deg som en av våre 500 første abonnenter!

Det er med andre ord ingenting å vente på: Bli abonnent.