fbpx
Modent og balansert

Svært vellykket og imponerende levert av Kunstakademiets avgangskull

Utstillingens kuratorer, Ane Hjort Guttu og Pedro Gómez-Egaña, er begge professorer ved Kunstakademiet. Valget om å benytte seg av interne kuratorer, som kjenner studentene og deres prosjekter godt, fremstår som et heldig grep, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Istvan Virag.)
Utstillingens kuratorer, Ane Hjort Guttu og Pedro Gómez-Egaña, er begge professorer ved Kunstakademiet. Valget om å benytte seg av interne kuratorer, som kjenner studentene og deres prosjekter godt, fremstår som et heldig grep, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Istvan Virag.)
Kunstakademiets avgangsutstilling er svært gjennomtenkt og viser imponerende arbeider av masterstudentene. Som betrakter kan man nærmest kjenne på omsorgen og engasjementet som ligger bak, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .