Fosli fremstår ikke som særlig interessert i å forstå hverken Norge eller islam, og det gjør at han sjelden kommer langt med stoffet, og litt for ofte kjører seg fast i absurde konklusjoner. De diskusjonene han går inn i er uten tvil interessante, men hadde fortjent en forfatter som var mer reflektert, er mer nysgjerrig, mer kildekritisk og mindre forutinntatt, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Alexander Winger/Nettavisen.)
Ensidig og rotete samfunnsanalyse

Halvor Foslis omstridte bok kjører seg fast i absurde konklusjoner

Voldelige former for islam, høyreekstrem terror, integrering og kulturforskjeller er temaer som bør undersøkes og diskuteres. Halvor Foslis bok, «Mot nasjonalt sammenbrudd», bidrar ikke til noen av delene, skriver Subjekts amnelder.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
125,-
Årlig
1.250,-