Der Nationaltheatret og Det norske teatret har innledet teaterhøsten med store og ambisiøse oppsetninger, valgte Oslo nye teater å utsette musikalen «Så som i himmelen» til det forhåpentligvis mer koronavennlige 2021. I mellomtiden settes heller «Macrofobia» (2020) opp. Forestillingen er regissert av regissørtalentet Ilene Sørbøe, som i ung alder har fått fast ansettelse som både dramaturg og regissør på teateret, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Lars Opstad.)
Samtidige betraktninger

«Macrofobia» viser et nytt regitalent, og en institusjon som våger å være aktuell

Oslo nye teater hiver seg rundt, og erstatter høstens store musikal med en forestilling som koronareflekterer ved teaterets vanskelig befunnede situasjon. Det er gledelig, skriver Subjekts anmelder. 
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
125,-
Årlig
1.250,-