fbpx
Subjektet

– Orkestrene har alltid spilt ny musikk. Hvorfor skal vi stoppe nå?

Meastro Mäkelä er er blant de aller yngste i Oslo-filharmonien. Han har likevel fått ledervervet og den fulle tilliten fra orkesterets 200 medlemmer. Subjekt møtte Klaus Mäkelä (24) til prat om ledelse, kroppslig kommunikasjon, publikumsutvikling og Edvard Munch. (Foto: Dev Dhunsi.)
Meastro Mäkelä er er blant de aller yngste i Oslo-filharmonien. Han har likevel fått ledervervet og den fulle tilliten fra orkesterets 200 medlemmer. Subjekt møtte Klaus Mäkelä (24) til prat om ledelse, kroppslig kommunikasjon, publikumsutvikling og Edvard Munch. (Foto: Dev Dhunsi.)
Klassisk musikks nye posterboy, Klaus Mäkelä (24), er den yngste sjefdirigenten for Oslo-filharmonien noensinne, omtalt som et av verdens største dirigenttalenter. Slik skal han nå nye hjerter.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .