«Linje 5» er nærmest en antologi. Vi tilbringer en drøy time på t-banen som kjører fra Vestli og inn til sentrum. På denne timen reflekteres det rundt klasseforskjell, generasjonsskifte og sjargong. Dette gjennom kontemporære skildringer av hverdagslige hendelser hvor det snakkes om korona, munnbind og begrepet «kebab-norsk». Det blir tidvis sketsj-basert, og ikke all humoren er like frisk, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Magnus Skrede.)
Går ikke tomhendt hjem

Samarbeidet mellom Zeshan Shakar og Don Martin resulterer i helt greit teater

Teaterforestillingen «Linje 5» er skapt i samarbeid mellom musiker Don Martin og forfatter Zeshan Shakar. Samarbeidet sår flere frø, men den store innhøstningen blir det ikke, skriver vår anmelder. 
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
125,-
Årlig
1.250,-