fbpx
I armene til noe veldig merkelig

Grunnleggende frastøtende, men ved nærmere ettersyn oppstår tiltrekningen

Pia Antonsen Rognes utforsker drivkraften i selvdestruktiv adferd. Tittelen «I dine armer» gir assosiasjoner til noe mykt, nært og ømt, men førsteinntrykket vekker ikke den slags varme tanker. Her er man heller omsluttet av noe grotesk og fremmed, som først senere viser tegn til noe gjenkjennelig, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Øystein Thorvaldsen.)
Pia Antonsen Rognes utforsker drivkraften i selvdestruktiv adferd. Tittelen «I dine armer» gir assosiasjoner til noe mykt, nært og ømt, men førsteinntrykket vekker ikke den slags varme tanker. Her er man heller omsluttet av noe grotesk og fremmed, som først senere viser tegn til noe gjenkjennelig, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Øystein Thorvaldsen.)
Pia Antonsen Rognes har ikke gjort det enkelt for seg selv. I sin nye utstilling på Buskerud kunstsenter tar hun oss med på noe mørkt, mykt og utenomjordisk.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .