Subjekt-redaktør Danby Choi kritiserte Kit-ledelsen fredag for å «kneble offentlig debatt» ved å kalle kritiske studenter inn på teppet og beskylde dem for å ha «ødelagt en hel arbeidsdag». NTNU-dekan Fredrik Shetelig skriver at Kit aldri har gitt studentene munnkurv. Etter kritikken i Subjekt har ledelsen sendt studentene en ny e-post hvor de igjen ber studentene om å fremme klagene internt da presseoppslagene «er en belastning for oss». (Foto: Wikimedia Commons.)
Les hele brevet i artikkelen

Kit-ledelsen i ny e-post til studentene: – En belastning for oss

I et nytt brev fra Kit-ledelsen fredag ettermiddag bes studentene igjen om å fremme klagene internt, da presseoppslagene blir en belastning: – Redd det kommer flere artikler i ukene som kommer.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
30,– første mnd.
Årlig
30,– første mnd.