Bearbeider Kit-stormen med utstilling

Kit-student ut mot skolens ledelse i ny utstilling: – Eneste måten jeg føler jeg kan rope ut på

På veggene til galleriet Kuk i Trondheim har Verona Størseth skrevet «Dere har ødelagt en hel arbeidsdag» over hele veggen. Sitatet henter hun fra ledelsens respons til Kit-stormen: – Jeg er ikke typisk en person som roper veldig høyt om ting. Dette er den eneste måten føler jeg kan rope ut på en måte som føles naturlig for meg, sier hun. (Foto: Dag-Asle Langø.)
På veggene til galleriet Kuk i Trondheim har Verona Størseth skrevet «Dere har ødelagt en hel arbeidsdag» over hele veggen. Sitatet henter hun fra ledelsens respons til Kit-stormen: – Jeg er ikke typisk en person som roper veldig høyt om ting. Dette er den eneste måten føler jeg kan rope ut på en måte som føles naturlig for meg, sier hun. (Foto: Dag-Asle Langø.)
På galleriet Kuk i Trondheim er Verona Størseth aktuell med utstillingen «Stor belastning». Tittelen er et stikk til ledelsen som brukte samme ord om studentenes kritiske uttalelser i mediene.
Du må være abonnent for å lese artikkelen. Riv betalingsmuren én gang for alle!
Månedlig
3,–
Deretter kun kr. 245,–/mnd.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
Halvårlig
725,–
Spar 50% nå!
Deretter kun kr. 1.450,–/halvår.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
Årlig
1.950,–
Deretter kun kr. 2.450,–/år.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar