På veggene til galleriet Kuk i Trondheim har Verona Størseth skrevet «Dere har ødelagt en hel arbeidsdag» over hele veggen. Sitatet henter hun fra ledelsens respons til Kit-stormen: – Jeg er ikke typisk en person som roper veldig høyt om ting. Dette er den eneste måten føler jeg kan rope ut på en måte som føles naturlig for meg, sier hun. (Foto: Dag-Asle Langø.)
Bearbeider Kit-stormen med utstilling

Kit-student ut mot skolens ledelse i ny utstilling: – Eneste måten jeg føler jeg kan rope ut på

På galleriet Kuk i Trondheim er Verona Størseth aktuell med utstillingen «Stor belastning». Tittelen er et stikk til ledelsen som brukte samme ord om studentenes kritiske uttalelser i mediene.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
30,– første mnd.
Årlig
30,– første mnd.