fbpx
Blotta for veggtekst

Ei fengslande atmosfærisk utstilling på Sørlandets kunstmuseum

«A wall. A door. A tree. A lightbulb» er tittelen på Ugo Rondinones nye utstilling på Sørlandets kunstmuseum. Blotta for veggtekst og øvrig markørar tillét utstillinga tilskodaren å komme inn på kunstens eigne premissar, skriv Subjekts meldar. (Foto: SKMU.)
«A wall. A door. A tree. A lightbulb» er tittelen på Ugo Rondinones nye utstilling på Sørlandets kunstmuseum. Blotta for veggtekst og øvrig markørar tillét utstillinga tilskodaren å komme inn på kunstens eigne premissar, skriv Subjekts meldar. (Foto: SKMU.)
Utstillinga «Ein vegg, ei dør, eit tre og ei lyspære» byr tilskodaren på nettopp dei fire tinga, men som i den kulinariske verda skal ein ikkje kimse av enkle samansetningar, skriv Subjekts meldar.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .