fbpx
Humor og alvor i skjønn forening

Billetter til Nicole Eisenmans utstilling burde skrives ut på resept

Nicole Eisenmans utstilling «Giant Without a Body» har stått klar for publikum siden februar, men har fortsatt ikke åpnet for publikum. Nå er det på tide at kunsten får møte sitt publikum, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Christian Øen.)
Nicole Eisenmans utstilling «Giant Without a Body» har stått klar for publikum siden februar, men har fortsatt ikke åpnet for publikum. Nå er det på tide at kunsten får møte sitt publikum, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Christian Øen.)
«Giant Without a Body» på Astrup Fearnley-museet spriker mellom alvor og humor, intrikate tankerekker og slapstick. Dette spennet gjør den særs vellykket, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .