fbpx
– Kristjánsson burde skjønt det for lenge siden

Strid om Rødt-politikerens deltakelse i omstridt teaterstykke

Regiprofessor på Kunsthøgskolen i Oslo, Kai Johnsen, er sterkt kritisk til at Rødt-politiker Mímir Kristjánsson deltok i Morten Traaviks teaterforestilling, «Sløserikommisjonen». Johnsen mener teaterstykket deltar i en større tendens som forsøker å delegitimere den offentlig finansierte kunsten og kulturen. (Foto: Thor Brødreskift.)
Regiprofessor på Kunsthøgskolen i Oslo, Kai Johnsen, er sterkt kritisk til at Rødt-politiker Mímir Kristjánsson deltok i Morten Traaviks teaterforestilling, «Sløserikommisjonen». Johnsen mener teaterstykket deltar i en større tendens som forsøker å delegitimere den offentlig finansierte kunsten og kulturen. (Foto: Thor Brødreskift.)
Professor Kai Johnsen mener Morten Traavik styrer fortellingen i «Sløserikommisjonen», og at Mímir Kristjánsson (R) sin deltakelse i teaterforestillingen er ukritisk. Rødt-politikeren slår tilbake.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .