fbpx
– Anerkjente ikke opplegget

Takket nei til møte om ytringsfrihet. Nå arrangerer de konkurrerende seminar

Pia Maria Roll takket nei til å delta på Ytringsfrihetskommisjonens innspillsmøte: – Jeg oppfattet at Roll ikke anerkjente opplegget vi hadde lagt opp til, svarer kommisjonens leder, Kjersti Løken Stavrum. (Foto: Terje Pedersen/NTB).
Pia Maria Roll takket nei til å delta på Ytringsfrihetskommisjonens innspillsmøte: – Jeg oppfattet at Roll ikke anerkjente opplegget vi hadde lagt opp til, svarer kommisjonens leder, Kjersti Løken Stavrum. (Foto: Terje Pedersen/NTB).
Pia Maria Roll ønsker ikke å delta på Ytringsfrihetskommisjonens møte. Hun henviser til Norske dansekunstnere, som arrangerer sitt eget seminar om hets.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .