fbpx
– Helt sprøtt

Kastet ut av utstilling for å ha trykket «like» på video

Ina Bache-Wiig likte kjærestens video på Facebook. Det var ikke forenelig med Oslo-galleriet Standard sitt menneskesyn: – Han sa at galleriet skulle være «et trygt sted for alle», og at mine arbeider ikke var det, sier kunstneren. Kommentator Frank Rossavik mener mener det er usmakelig og autoritært overfor Bache-Wiigs kunstneriske frihet. (Foto: Håkon Borg.)
Ina Bache-Wiig likte kjærestens video på Facebook. Det var ikke forenelig med Oslo-galleriet Standard sitt menneskesyn: – Han sa at galleriet skulle være «et trygt sted for alle», og at mine arbeider ikke var det, sier kunstneren. Kommentator Frank Rossavik mener mener det er usmakelig og autoritært overfor Bache-Wiigs kunstneriske frihet. (Foto: Håkon Borg.)
Ina Bache-Wiig ble fjernet fra Oslo-galleriet Standard sin nye utstilling etter å ha likt kjærestens Facebook-innlegg.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .