fbpx
Kruttsterke appeller fra kunstere:

– Vi er blitt utsatt for brunbeising av aktivister. De som støtter oss blir også utsatt for samme behandling

Teaterkunstner Morten Traavik er en av ti kunstnere som holder appell for Ytringsfrihetskommisjonens ører onsdag formiddag i Drammen: – Mangfoldet i kulturlivet er en illusjon, sier Traavik, og etterlyser flere stemmer på høyresiden på kulturfeltet. (Foto: Presse.)
Teaterkunstner Morten Traavik er en av ti kunstnere som holder appell for Ytringsfrihetskommisjonens ører onsdag formiddag i Drammen: – Mangfoldet i kulturlivet er en illusjon, sier Traavik, og etterlyser flere stemmer på høyresiden på kulturfeltet. (Foto: Presse.)
Kunstnere og kulturarbeidere holdt nådeløse appeller overfor Ytringsfrihetskommisjonen onsdag formiddag. Les de viktigste uttalelsene her.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .