fbpx
Holdt appell på bortebane

– Vi opplevde sjikane, drittslenging og en svertekampanje. Men den kom fra kunstnerne selv

Onsdag arrangerte Kulturytring Drammen et innspillsmøte hvor kunstnere kunne dele erfaringer med Ytringsfrihetskommisjonen. Fagforeningen Norske dansekunstnere boikottet arrangementet som følge av at Are Søberg, bedre kjent som Sløseriombudsmannen, deltok. I stedet arrangerte Norske dansekunstnere et eget seminar om hets. Der deltok Andrea Veiden for å holde en appell om indre justis på kunstfeltet. (Foto: Danby Choi.)
Onsdag arrangerte Kulturytring Drammen et innspillsmøte hvor kunstnere kunne dele erfaringer med Ytringsfrihetskommisjonen. Fagforeningen Norske dansekunstnere boikottet arrangementet som følge av at Are Søberg, bedre kjent som Sløseriombudsmannen, deltok. I stedet arrangerte Norske dansekunstnere et eget seminar om hets. Der deltok Andrea Veiden for å holde en appell om indre justis på kunstfeltet. (Foto: Danby Choi.)
Da Norske dansekunstnere arrangerte innspillsmøte om hets og trakassering av kunstnere, meldte Andrea Veiden seg på. Men hetsen hun adresserte, kom fra noen av de hun talte foran.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .