– Knefall for identitetspolitikk

Skuespiller ut mot skuespillerforbund etter omstridt signatur

Skuespiller Gørild Mauseth er en av flere kunstnere som går ut mot de 15 kunstnerorganisasjonene som på vegne av sine medlemmer har signert et opprop til støtte for Norske dansekunstneres reaksjon mot Ytringsfrihetskommisjonen: – Jeg stiller meg spørrende til hvorfor medlemmene ikke er blitt informert når det gjelder en så viktig sak, sier hun til Subjekt. (Foto: Mariam Butt / NTB.)
Skuespiller Gørild Mauseth er en av flere kunstnere som går ut mot de 15 kunstnerorganisasjonene som på vegne av sine medlemmer har signert et opprop til støtte for Norske dansekunstneres reaksjon mot Ytringsfrihetskommisjonen: – Jeg stiller meg spørrende til hvorfor medlemmene ikke er blitt informert når det gjelder en så viktig sak, sier hun til Subjekt. (Foto: Mariam Butt / NTB.)
Stadig flere kunstnere går ut mot de 15 kunstnerorganisasjonene for å ha signert et opprop på vegne av dem. De er ikke enige i at organisasjonene skal støtte Norske dansekunstnere sin reaksjon mot Ytringsfrihetskommisjonen: – Boikott er aldri bra.
Du må være abonnent for å lese artikkelen. Riv betalingsmuren én gang for alle!
Månedlig
3,–
Deretter kun kr. 245,–/mnd.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
Halvårlig
725,–
Spar 50% nå!
Deretter kun kr. 1.450,–/halvår.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
Årlig
1.950,–
Deretter kun kr. 2.450,–/år.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort eller Vipps
× Betal med faktura
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar