fbpx
Khio er blant 32 norske scenekunstinstitusjoner som skal ha mottatt et varsel om fysiske og psykiske overgrep – angivelig begått av en scenekunstprofil med tilknytning til skolen. Flere har reagert på at for lite er blitt gjort med saken. Nå finner ikke Kunsthøgskolen i Oslo dokumentet det er snakk om. (Foto: Hilde Honerud.)
Varsling i scenekunstmiljøet

Khio ble varslet om overgrep. Nå finner de ikke dokumentet

I 2019 ble Khio varslet om at en scenekunstprofil med tilknytning til skolen hadde begått alvorlige overgrep. Nå finner ikke Khio varselet: – Khio er forpliktet etter arkivloven ta være på og journalføre innkommende dokumenter, sier offentlighetsekspert.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
Kr. 145,–/mnd.
Årlig
795,– første år. Deretter 1.450,–/år