fbpx
★ ★ ★ ★ ☆ ☆

Rett og slett for fattigslig for en stor scene

Hovmod står for fall, det viser historien oss gang på gang, og det er også essensen i «Lehman-trilogien». Likevel kunne Bjørseth og Det Norske teateret dyrket hovmodet og skapt en enda mer grandios forestilling enn det vi nå får servert, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Det norske teateret.)
Hovmod står for fall, det viser historien oss gang på gang, og det er også essensen i «Lehman-trilogien». Likevel kunne Bjørseth og Det Norske teateret dyrket hovmodet og skapt en enda mer grandios forestilling enn det vi nå får servert, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Det norske teateret.)
Penger står i sentrum for handlingen, men vi kjøper ikke fremførelsen, skriver Subjekts anmelder. 
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .