fbpx
Valgresultatet er klart

Dette er NBKs nye stipendkomité

NBKs medlemmer har valgt nye representanter i stipendkomitéen og Den nasjonale jury. Her ved den avtroppende juryen. Fra venstre: Nora Joung, Kiyoshi Yamamoto, Espen Dietrichson, Andreas Siqueland, Trygve Ohren, Terje Roalkvam. (Foto: Jannik Abel/Norske Billedkunstnere.)
NBKs medlemmer har valgt nye representanter i stipendkomitéen og Den nasjonale jury. Her ved den avtroppende juryen. Fra venstre: Nora Joung, Kiyoshi Yamamoto, Espen Dietrichson, Andreas Siqueland, Trygve Ohren, Terje Roalkvam. (Foto: Jannik Abel/Norske Billedkunstnere.)
De juryerer Høstutstillingen og deler ut stipender. Her er kunstnorges nyvalgte maktpersoner.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .