fbpx
Kuriøst kaos

Høstutstillingens styrke ligger i enkeltverkene

Premisset for Høstutstillingen er at det er en gruppeutstilling hvor det ikke finnes noe overordnet tematisk fellesskap utover at verkene representerer samtiden. Like fullt har vi tidligere opplevd mer tydelig juryerte versjoner enn årets utgave. (Foto: Jannik Abel/NBK.)
Premisset for Høstutstillingen er at det er en gruppeutstilling hvor det ikke finnes noe overordnet tematisk fellesskap utover at verkene representerer samtiden. Like fullt har vi tidligere opplevd mer tydelig juryerte versjoner enn årets utgave. (Foto: Jannik Abel/NBK.)
Årets høstutstilling er en stillferdig affære, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .