fbpx
Et klart talent

Strålende diktdebut om å avvise arv  

Alle har noe de vil fortelle. Debutanten Priya Bains' diktbok «Med restene av mine hender» (2021) skildrer en skyggefull familiearv, og et dikt-jeg som tråkker i et landskap preget av krig og konflikt. (Foto: Baard Henriksen.)
Alle har noe de vil fortelle. Debutanten Priya Bains' diktbok «Med restene av mine hender» (2021) skildrer en skyggefull familiearv, og et dikt-jeg som tråkker i et landskap preget av krig og konflikt. (Foto: Baard Henriksen.)
Gjennom et smidig, lekent og helt eget språk, fremstiller Priya Bains lammelsen ved å stange i familiehistoriens overskyggende vegg, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .