fbpx
Jordmødre for uetablerte kunstnere

Slik skal de gjøre det enklere å leve av kunsten

Siden 2018 har svenske Anna Lukins og Helena Carlberg plukket opp uetablerte kunstnere, og gitt dem en plattform for salg og utvikling av kunsten sin. Prosjektet The Ode To skal gjøre det enklere å nå ut til et publikum, men også enklere for publikum å finne kunstobjekter de vil ha i sine hjem. (Foto: Mikael Lundblad.)
Siden 2018 har svenske Anna Lukins og Helena Carlberg plukket opp uetablerte kunstnere, og gitt dem en plattform for salg og utvikling av kunsten sin. Prosjektet The Ode To skal gjøre det enklere å nå ut til et publikum, men også enklere for publikum å finne kunstobjekter de vil ha i sine hjem. (Foto: Mikael Lundblad.)
Anna Lukins og Helena Carlberg mente kunstverden var for utilgjengelig. Slik skal de gjøre noe med saken.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .