fbpx
Usikker tid i vente

Kutt skaper stor usikkerhet for Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseets tildeling over statsbudsjettet er foreslått kuttet med en kvart milliard: – Knytter en stor usikkerhet for åpningsåret, sier direktør for Nasjonalmuseet, Karin Hindsbo. Her fra en tidligere anledning. (Foto: Frode Larsen/Nasjonalmuseet.)
Nasjonalmuseets tildeling over statsbudsjettet er foreslått kuttet med en kvart milliard: – Knytter en stor usikkerhet for åpningsåret, sier direktør for Nasjonalmuseet, Karin Hindsbo. Her fra en tidligere anledning. (Foto: Frode Larsen/Nasjonalmuseet.)
– Kuttet gjør åpningsåret mye mer sårbart enn vi hadde regnet med, sier direktør for Nasjonalmuseet, Karin Hindsbo.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .