Sesongavslutning i Bedriftsligaen

Senket strømprisene

Subjekt IL takker for sesongen, men fortsetter innendørstreningen gjennom sesongen. Neste år er de klare for Bedriftsligaen 2022. (Foto: Presse.)
Subjekt IL takker for sesongen, men fortsetter innendørstreningen gjennom sesongen. Neste år er de klare for Bedriftsligaen 2022. (Foto: Presse.)
Subjekts egne fotballag, Subjekt IL, vant 9-4 mot nettleiemonopolistene i Elvia under årets sesongavsluttende kamp i Bedriftsligaen.
Sjanger Dette er en pressemelding. En pressemelding er en tekst som sendes til media for å spre informasjon med nyhetsverdi. Subjekts pressemeldinger har til hensikt å kommunisere Subjekts egne virksomhet.
Saken er Bedriftsligaen 2021 er historie. Subjekt havnet på delt femteplass blant 13 bedrifter i divisjonen.

Bedriftsligaen 2021 er historie, og Subjekts egne bedriftsidrettslag, Subjekt IL, deltok i ligaens andredivisjon.

Subjekt IL seiret syv kamper, tapte tre og endte to uavgjort. Slik endte laget på en delt femteplass blant 13 bedriftslag på tabellen.

(Foto: Erik Fitzinger.)

Senket strømprisene

Kaptein Tanes Pereira er fornøyd med årets sesong.

– Subjekt IL har virkelig levert i år, og laget har spilt seg bedre for hver eneste kamp, sier han.

Annonse

Forventningene var lave da Subjekt IL gikk inn i sin første kamp. Den gangen tapte Subjekt IL rått mot et lag som til slutt bare havnet én plassering over Subjekt IL på tabellen.

– Det har vært en utrolig utvikling! Nå skal vi trene gjennom vinteren også, og forberede oss til opprykk etter neste sesong, sier kaptein Pereira.

Sesongen endte bra for Subjekt IL med 9-4-seier mot nettleiemonopolistene i Elvia, tidligere kjent som Hafslund.

– Vi rett og slett senket strømprisene, sier Ludvig Prag Sømme, som ellers jobber som elektriker, blant annet for Subjekt.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar