Subjekt inviterer

Bli med på gratis førpremiere av Finlands Oscar-kandidat!

Grand Prix-vinner i Cannes og Finlands store Oscar-kandidat: «Sovekupé nr. 6» høster gode kritikker. Subjekt Pluss-abonnenter er invitert til eksklusiv førpremiere.
Grand Prix-vinner i Cannes og Finlands store Oscar-kandidat: «Sovekupé nr. 6» høster gode kritikker. Subjekt Pluss-abonnenter er invitert til eksklusiv førpremiere.
Subjekt Pluss-abonnent? Da kan du se den store vinneren av Grand Prix i Cannes, «Sovekupé nr. 6», før alle andre. Helt gratis!
Sjanger Dette er en pressemelding. En pressemelding er en tekst som sendes til media for å spre informasjon med nyhetsverdi. Subjekts pressemeldinger har til hensikt å kommunisere Subjekts egne virksomhet.
Saken er Subjekt inviterer til gratis førpremiere for abonnenter.

Grand Prix-vinner i Cannes og Finlands store Oscar-kandidat.

Forventningene til «Sovekupé nr. 6» er skyhøye, og nå kan du få dem innfridd med Subjekt Pluss.

Gratis for abonnenter

Og det før alle andre!

Filmen har ordinær premiere 25. desember, men Subjekt Pluss-abonnenter er invitert til en eksklusiv førpremiere 8. desember klokken 18.30 på Vega Scene.

Annonse

Visningen er et samarbeid mellom filmdistributøren Mer Film, kinoen Vega Scene og oss i den kommersielle avdelingen i Subjekt.

Filmen starter presis klokken 18.30. Det vises ikke reklame først, så møt opp på Vega i god tid!

Kommer du? Meld deg som «skal» i Facebook-arrangementet her

Slik henter du ut billett

Visningen har et begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder.

Det kan hentes ut maks. to billetter per Subjekt Pluss-abonnent.

Abonnenter kan reservere sin(e) plass(er) ved å hente ut billet(er) via Tikkio.

Ikke abonnent fra før av? Det blir du enkelt her.

Billetten(e) er ikke gyldig uten et aktivt Subjekt Pluss-abonnement, og vil bli kontrollert i døren.

Om filmen

Laura (Seidi Haarla) flykter fra kjærlighetssorg på toget fra Moskva til Murmansk på slutten av 90-tallet. Hun får selskap i kupéen av den hardbarkede gruvearbeideren Ljoha (Yuriy Borisov). Lauras håp om en rolig togreise som skal hjelpe henne å finne seg selv, får en brå slutt når Ljoha allerede første kveld drikker seg snakkesalig og full. Etter det første konfliktfylte møtet begynner det umake paret å finne en uventet tone. Dette tilfeldige møtet på et overfylt tog preges av en varm humor som får begge passasjerene til å se på seg selv med nye øyne.

«Sovekupé nr. 6» er regissør og manusforfatter Juho Kuosmanens andre spillefilm etter debutfilmen «Den lykkeligste dagen i Olle Mäkis liv». Den er valgt ut som Finlands Oscar-kandidat til Beste internasjonale film. Filmen er basert på den finske forfatteren Rosa Liksoms prisbelønnede roman og er en varm og humoristisk roadmovie.

«Nydelig varme og humor i en utypisk romantisk fortelling om to fremmede som møtes på et tog», skriver The Guardian. Variety mener filmen er «dypt tilfredsstillende».

Kommer du? Meld deg som «skal» i Facebook-arrangementet her

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar