Skal være i god behold

Flere meldinger om at komikeren Dave Chappelle ble angrepet på scenen

Chappelle holdt et show i den ikoniske arenaen Hollywood Bowl i Los Angeles da en mann løp opp på scenen og gikk til angrep, skriver blant annet Twitter-brukeren DoZay. (Foto: Twitter.)
Chappelle holdt et show i den ikoniske arenaen Hollywood Bowl i Los Angeles da en mann løp opp på scenen og gikk til angrep, skriver blant annet Twitter-brukeren DoZay. (Foto: Twitter.)
Komikeren Dave Chappelle ble angrepet og kroppstaklet på scenen under et show han holdt i Los Angeles tirsdag, viser videoer i sosiale medier.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Komikeren Dave Chappelle ble angrepet og kroppstaklet på scenen under et show han holdt i Los Angeles tirsdag, viser videoer i sosiale medier.

Chappelle holdt et show i den ikoniske arenaen Hollywood Bowl i Los Angeles da en mann løp opp på scenen og gikk til angrep. BBC skriver at Chappelle vitset om hendelsen kort tid etter og tilsynelatende kom uskadd fra det.

En video som er delt på Twitter viser at Chappelle blir kroppstaklet av mannen.

Journalisten Sharon Carpenter , som er knyttet til BBC og Good Morning America, skriver at Chappelle var i ferd med å avslutte sitt show da han ble angrepet. Hun skriver at komikeren virket ok og at han vitset om hendelsen.

Carpenter sier til nyhetsbyrået PA at Chappelle falt til bakken og at alle som var til stede ble sjokkert av hendelsen.

Annonse

Den britiske komikeren Jimmy Carr, som var til stede, skriver på Twitter at det var vilt og at han er glad for at det gikk bra med alle.

Flere kjendiskomikere deltok i showet , som ble filmet av Netflix.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar