Oslos beste sommerfest

Bli med på Subjekts sommerfest og boklansering!

Nyt sommerkvelden på en av Oslos beste takterrasser med oss i Subjekt! Hold av 21. juni klokken 18.00.
Nyt sommerkvelden på en av Oslos beste takterrasser med oss i Subjekt! Hold av 21. juni klokken 18.00.
Tirsdag 21. juni inviterer vi våre fantastiske lesere til sommerfest på den nye takterrasen til Sentralen i Oslo. Der lanserer vi også vår nye håndbok!
Sjanger Dette er en pressemelding. En pressemelding er en tekst som sendes til media for å spre informasjon med nyhetsverdi. Subjekts pressemeldinger har til hensikt å kommunisere Subjekts egne virksomhet.
Saken er Subjekt arrangerer sommerfest og lanserer ny håndbok.

– Det finnes bare ett sted du skal være på tirsdag, og det er på Subjekts sommerfest, sier sjefredaktør i Subjekt, Danby Choi.

Pandemien er tilbakelagt, og kulturlivet blomstrer igjen. Nå er vi i Subjekt endelig klare til å invitere lesere, samarbeidspartnere og venner til Subjekt Sommerfest 2022 på den nyåpnede takterrassen til Sentralen i Oslo.

Oslo-DJ-ene Viagra40K og Naomi står for musikken, og baren bugner av leskende drikke.

Sommerfesten blir også anledning for lansering av Håndbok for kunst og kultur, en retorisk verktøykasse stappet med forsvarstaler for kulturlivet.

Annonse

Håndboken er på 60 sider, og inneholder bidrag fra blant annet kulturminister Anette Trettebergstuen og teaterkritiker Anki Gerhardsen.

Møt opp for å sikre deg en utgave, slik at du er er bedre rustet når kulturdebatten bærer galt av sted over grillen i sommer!

– Subjekt har hatt et fantastisk år, og vi gleder oss til å møte abonnenter, annonsører, venner, kjente og annet løsøre som måtte ramle innom Sentralen før de tar sommerferie, sier Choi.

Meld deg på på Facebook for løpende informasjon om arrangementet!

Praktisk informasjon

Det serveres bobler i glasset og goodiebag til de første som kommer.

Sted: Sentralen Oslo, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo. Ta heisen helt opp.

Dørene åpner kl. 18.00.

Bar og servering.

Følg med på Facebook her.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar