Måtte få bukt med voldstrusler

Trumps Truth Social får komme tilbake til Google Play

Truth Social er ekspresidentens svar på sosiale medier som Twitter, som han ble stengt ute fra etter at han egget opp en folkemengde som stormet Kongressen i januar 2021. (Foto: Tasos Katopodis/Getty Images.)
Truth Social er ekspresidentens svar på sosiale medier som Twitter, som han ble stengt ute fra etter at han egget opp en folkemengde som stormet Kongressen i januar 2021. (Foto: Tasos Katopodis/Getty Images.)
Donald Trumps sosiale medium Truth Social får komme tilbake til Googles app-butikk Google Play, skriver nyhetsbyrået AFP.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Donald Trumps sosiale medium Truth Social får komme tilbake til Googles app-butikk Google Play, skriver nyhetsbyrået AFP.

Truth Social ble utestengt i slutten av august fordi de ikke fulgte regler for moderering av innhold.

Voldstrusler var blant tingene Google ønsket å se tiltak rundt før de lot appen komme tilbake i butikken, og i en uttalelse onsdag skriver selskapet at Truth Social nå har gått med på å innføre retningslinjer for å fjerne innhold som «oppildner til vold».

Play-butikken tilbyr innhold for Android-telefoner. Appen har vært tilgjengelig i Apples app-butikk.

Truth Social er ekspresidentens svar på sosiale medier som Twitter, som han ble stengt ute fra etter at han egget opp en folkemengde som stormet Kongressen i januar 2021.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar