Oslo arkitekturtriennale 2022

Få med deg Oslo arkitekturtriennale 2022 før det er for sent

Peter Cook exhibition at Gamle Munch Photo: Are Carlsen for Oslo arkitekturtriennale 2022
Peter Cook exhibition at Gamle Munch Photo: Are Carlsen for Oslo arkitekturtriennale 2022
Det er bare to uker igjen av Oslo arkitekturtriennale 2022.
Saken er Oslo arkitekturtriennale 2022 er igang. Få med deg utstillingene før 30. oktober.
CSAM/ NOISY NEIGHBOURS, photo: Are Carlsen for Oslo arkitekturtriennale 2022

Det er bare to uker igjen av Oslo arkitekturtriennale 2022. Du kan fortsatt få med deg utstillingene på det gamle Munchmuseet på Tøyen og programmet rundt i Oslo. På Gamle Munch kan du oppleve de fantastiske tegningene til arkitekten Peter Cook, nabolagsprosjekter fra Oslo og Europa, et pop-up designstudio, Gamle Munch kaffebar, et halvt tonn lego og mange arrangementer, samtaler, kino og fest.

Sjekk også ut triennaleutstillingen på Nasjonalmuseet – Arkitektur «Inn i fellesskapet» om felleskap og utenforskap.

Temaet for årets triennale er nabolag, og tittelen er «Oppdrag nabolag – (Re)former for fellesskap». Se programmet på Gamle Munch og rundt i Oslo her.

Matthew Dalziel/ Multispeices Neighbourhood, photo: Are Carlsen for Oslo arkitekturtriennale 2022

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar