Bruker råmateriale fra bestselger

Trump-samtaler med Woodward blir åtte timers lydbok

– Jeg gjør noe her som jeg aldri har gjort før, ved å presentere de lange råintervjuene fra mitt arbeid. Jeg ønsket av hensyn til historie å få med så mye som mulig av Trumps stemme, hans egne ord, slik at folk kan høre og gjøre sine egne vurderinger, forklarer Woodward. (Foto: AP Photo/Yuki Iwamura.)
– Jeg gjør noe her som jeg aldri har gjort før, ved å presentere de lange råintervjuene fra mitt arbeid. Jeg ønsket av hensyn til historie å få med så mye som mulig av Trumps stemme, hans egne ord, slik at folk kan høre og gjøre sine egne vurderinger, forklarer Woodward. (Foto: AP Photo/Yuki Iwamura.)
Over åtte timer med samtaler mellom USAs tidligere president Donald Trump og journalisten Bob Woodward blir i neste uke utgitt som lydbok.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Over åtte timer med samtaler mellom USAs tidligere president Donald Trump og journalisten Bob Woodward blir i neste uke utgitt som lydbok.

Forlaget Simon & Schuster Audio kunngjorde tirsdag at «The Trump Tapes» blir gitt ut 25. oktober.

Woodward og Washington Post-kollega Robert Costa intervjuet Trump i 2016 da Trump kjempet om å bli nominert som republikanernes presidentkandidat.

Woodward intervjuet deretter Trump 19 ganger i 2019 og 2020, da Trump var president. Samtalene inngikk i Woodwards bestselgerbok om Trump-administrasjonen, «Rage».

– Jeg gjør noe her som jeg aldri har gjort før, ved å presentere de lange råintervjuene fra mitt arbeid. Jeg ønsket av hensyn til historie å få med så mye som mulig av Trumps stemme, hans egne ord, slik at folk kan høre og gjøre sine egne vurderinger, forklarer Woodward i introduksjonen til lydboken.

Annonse

Tidligere førstedame Melania Trump, Donald Trump jr. og visepresident Mike Pence er blant flere som kom forbi mens Woodward og presidenten snakket sammen. Lydboken inkluderer også Woodwards samtaler med Trumps svigersønn Jared Kushner og Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Robert O’Brien.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi at jeg som borger vil følge debattene rundt kulturfeltet, fra ytringsfrihet til støtteordninger. Som privatperson vil oppleve, se og høre om kultur, og vite hva som skjer.


Torbjørn Røe Isaksen
Tidl. Arbeidsminister (H)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar