– Vil gå konkurs uten kostnadskutt

Elon Musk innrømmer at det har vært vanskelig å eie Twitter

– Vi er nødt til å kutte i kostnadene, hvis ikke vil selskapet gå konkurs. Hvis hele skipet synker, så har ingen en jobb, sier Musk til BBC. (Foto: AP Photo/ Benjamin Fanjoy.)
– Vi er nødt til å kutte i kostnadene, hvis ikke vil selskapet gå konkurs. Hvis hele skipet synker, så har ingen en jobb, sier Musk til BBC. (Foto: AP Photo/ Benjamin Fanjoy.)
I et nytt intervju innrømmer Twitter-eier Elon Musk at det ikke har vært verdens enkleste jobb å eie det sosiale mediet.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er I et nytt intervju innrømmer Twitter-eier Elon Musk at det ikke har vært verdens enkleste jobb å eie det sosiale mediet.

– Det har ikke vært kjedelig, det har vært litt av en berg-og-dal-bane, sier Musk i et nytt intervju med BBC.

Arbeidsmengden, har ifølge Musk, vært så stor at han noen ganger sover på kontoret sitt i lokalene til Twitter i San Francisco.

Han understreker at han mener det var riktig å kjøpe selskapet, men sier også at han er villig til å selge selskapet om rett person dukker opp.

Selskapet har nedbemannet kraftig etter at Musk kjøpte selskapet i oktober 2022. Twitter har gått fra 8.000 ansatte til rundt 1.500.

Annonse

– Vi er nødt til å kutte i kostnadene, hvis ikke vil selskapet gå konkurs. Hvis hele skipet synker, så har ingen en jobb, sier han til kanalen.

 

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar