Lanseres 1. august

Gunnar Stavrum blir ansvarlig redaktør i ny lokalavis i Kristiansand

– Kristiansand by trenger sin egen lokalavis. Vi skal lage avisen for alle som bor og lever i Kristiansand. Vi skal sette dagsordenen og være tett på innbyggerne og det som skjer, sier Gunnar Stavrum. (Foto: Mariam Butt/NTB).
– Kristiansand by trenger sin egen lokalavis. Vi skal lage avisen for alle som bor og lever i Kristiansand. Vi skal sette dagsordenen og være tett på innbyggerne og det som skjer, sier Gunnar Stavrum. (Foto: Mariam Butt/NTB).
Gunnar Stavrum tar delvis permisjon fra jobben som ansvarlig redaktør i Nettavisen for å være ansvarlig redaktør i den nye lokalavisen KRS.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Gunnar Stavrum tar delvis permisjon fra jobben som ansvarlig redaktør i Nettavisen for å være ansvarlig redaktør i den nye lokalavisen KRS.

– Kristiansand by trenger sin egen lokalavis. Vi skal lage avisen for alle som bor og lever i Kristiansand. Vi skal sette dagsordenen og være tett på innbyggerne og det som skjer, sier Gunnar Stavrum.

KRS blir en helt ny og digital lokalavis for Kristiansand. Den lanseres 1. august, og det er Amedia som står bak initiativet.

Gunnar Stavrum har ledet Nettavisen siden 2003. Han tar delvis permisjon fra 15. juli for å lede den nye satsingen i Kristiansand. Til å lede KRS får Stavrum med seg Marianne Drivdal fra Tvedestrandsposten.

– KRS skal være en sprek byavis som går tett på Kristiansand og menneskene som bor der. Vi skal stille de kritiske spørsmålene, men også være en avis som heier på lokalsamfunnet, sier Drivdal.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar